fbpx

Serene spa in het luxe winkelgebied van Parijs

Unieke locatie

midden in winkelgebied

Grootste hotelspa van Parijs

maarliefst 900m2

7 Privé behandelruimtes

4 Single Spa Suites, 3 Couple Suites

Lichaam en geest in balans

Elke behandeling begint met Tian Quan

Midden in het luxe winkelgebied aan de Rue Saint Honoré werd in 2011 een nieuwe vestiging van Mandarin Oriental Hotels geopend. Daar waar in de meeste hotels in Parijs iedere cm2 volledig wordt volgepropt, ervaar je achter de Art Deco gevel van dit hotel een oase van ruimte en rust. Het hotel beschikt over een wellnessruimte van maar liefst 900m2 (een van de grootste hotelspa’s van Parijs) waar je luxe wellnessbehandelingen kunt ondergaan in een serene, Oosterse sfeer. Kosten nog moeite zijn gespaard om in het hectische hart van Parijs een rustgevende, moderne ambiance te creëren waarin je even helemaal tot jezelf kunt komen om lichaam en geest weer in balans te brengen. Ideaal na dagje shoppen bij Chanel, Dior, Valentino, Hermes of andere luxe modemerken. De eerste celebs zijn er al gespot! 

Mandarin Oriental Paris

Zowel de lobby als de entree van de Spa zorgen ervoor dat je moeiteloos overstapt van een stressvolle, drukke omgeving naar een zeer ontspannen entourage.  Een prachtige trap brengt je naar de Spa.

Vervolgens word je gevraagd om je schoenen uit te doen en slippers aan te doen. Dit is een uitnodiging om in een nieuwe ruimte te betreden en al je stress achter je te laten.

In alle wellnessruimten is gebruikt gemaakt van de kleuren wit en rood, yin en yang, een knipoog naar de Chinese traditie. Hierdoor ontstaat er een serene, luxe sfeer.

Baden, ruimten en behandelingen

In de Spa vind je een binnenzwembad (14 meter lang) en 7 privé-behandelruimten, waaronder 4 Single Spa Suites en 3 Couple suites. In deze suites vind je alles wat je nodig hebt zoals een privédouche, een bad, een kleedruimte en uiteraard een sfeervolle behandelruimte voor 1 of 2 personen. Je privacy is hierdoor volledig gewaarborgd. In deze suites kunnen niet alleen hotelgasten, maar ook mensen van buiten het hotel terecht voor luxe body- en beautybehandelingen.

Elke behandeling begint met een Tian Quan behandeling (water en warmte, in het Mandarijn), gevolgd door een stoomdouche ontworpen om lichaam en geest voor te bereiden. Bij de behandelingen wordt gebruik gemaakt essentiële oliën van Aromatherapie Associates. Ze zijn ontwikkeld door specialisten in de traditionele Chinese methode en experts in de aromatherapie. Voor de samenstelling worden alleen de best kwaliteit natuurlijke ingrediënten gebruikt in een mix die speciaal voor gasten van het Mandarin Oriental hotel ontwikkeld is. De beautybehandelingen worden uitgevoerd met de meest luxe crèmes van het bekende Franse cosmeticamerk Guerlain Orchidee Imperiale

Reserveren

Bij de Spabehandelingen wordt altijd uitgegaan van de individuele behoefte van de gast. De gast kan aangeven waar hij of zij op dat moment behoefte aan heeft. Wil je over een jetlag heenkomen? Wil je helemaal ontspannen of heb je behoefte om energiek de dag te beginnen? Het personeel geeft aan welke aromatherapie of welke behandeling daar het beste bij past. De spa is dagelijks geopend van 9 uur tot 21 uur. Reserveren wordt aanbevolen. Bel +33 (0)1 70 98 73 35 .

 

Mandarin Oriental Paris

Wellness combineren met een citytrip?

Maak uw stedentrip extra voordelig met een citypass!

Citytrip naar Parijs