fbpx

Spa-Resort Lefay Gardameer Italië

Prachtig uitzicht

Kijk uit over het Gardameer.

Groot aanbod programma's

om gezondheid en welzijn te verbeteren.

Gezonde mediterrane keuken

Heerlijke voeding voor lichaam en geest.

Respect

voor de natuurlijke omgeving.

“Ik voel me compleet ontspannen”. Met deze woorden verlaten veel gasten het LeFay Resort & Spa aan het Gardameer in Italië.  Het resort biedt een geheel nieuwe ervaring door een combinatie van ontspanning, een gezonde en verrukkelijke Mediterrane keuken en een verblijf op een prachtige locatie. Het resort ligt aan de westzijde van het Gardameer tussen de glooiende heuvels van het beroemde “Riviera dei Limoni”. Vanaf het resort kun je genieten van een adembenemend uitzicht op het grootste gedeelte van het Gardameer. Nergens ter wereld worden een luxe accommodatie en de beste Spabehandelingen zo goed gecombineerd met de Italiaanse manier van leven. Het wellness resort is er volledig op gericht om haar gasten compleet te ontstressen en ervoor te zorgen dat ze hun balans weer terugvinden.  Wie het luxueuze verblijf verlaat zit weer uitstekend in zijn of haar vel en barst van de energie om nieuwe uitdagingen aan te pakken.

Een plaats waar Oost en West elkaar in perfecte synergie mengen met de natuurlijke omgeving

LeFay Spa combineert de oude principes van de klassieke Chinese Geneeskunde met de moderne westerse techniek om lichaam en geest weer in balans te brengen. Er zijn verschillende energieprogramma’s, Energie Flows, ontwikkeld om opnieuw weer energie te krijgen (Qi) door een combinatie van massage, behandelingen, lichamelijke oefeningen en outdoor activiteiten.  Voorbeelden hiervan zijn een antistress programma, een afslankprogramma of een sportprogramma.  Zo is er op het terrein een wandelpad aangelegd van 2,5 kilometer dat niet alleen kan worden gebruikt voor de dagelijkse beweging maar waarin ook een aantal punten zijn gemarkeerd voor meditatie.

Dagelijks worden er holistische activiteiten aangeboden zoals yoga, pilates en meditatie. Bij binnenkomst krijg je een intakegesprek en wordt er een persoonlijk programma voor je samengesteld.

Om het maximale resultaat te kunnen behalen uit de aangeboden programma’s beveelt men aan om tussen 3 en 7 dagen te blijven.  Na afloop worden de resultaten met je besproken en krijg je tips om je levenswijze op een gezonde manier voor te zetten.

Privé Spa

Je kunt met je vriend of vriendin gebruik maken van de privé spa’s waar je samen een behandeling kunt ondergaan. De 3 sfeervol ingerichte ruimtes zijn allen geïnspireerd op een Griekse mythe: die van Philemon en Baucis, van Amor en Venus en van Appollo en Eros. Elke behandelruimte brengt de mythe tot leven en neemt je mee in een sensuele reis.  Het is een unieke ervaring voor ieder stelletje, maar ook bijzonder geschikt voor pasgetrouwden die een unieke Honeymoon-bestemming zoeken.

Aandacht voor het milieu

Het management van LeFay Resorts gelooft dat een gevoel van persoonlijk welzijn alleen bereikt kan worden als je ook de omgeving respecteert.  Daarom is het hotel zodanig ontworpen dat het volledig één is met de natuurlijke omgeving. Verder voorziet het hotel grotendeels in zijn eigen energievoorziening omdat er gebruikt wordt gemaakt van zonne-energie en biomassa.  Mede daardoor wordt het traditionele luxe gevoel van glitter en glamour in deze nieuwe Spa vervangen door een gevoel van algemeen welzijn. LeFay gaat verder dan alleen de buitenkant en integreert het wellness gevoel respect voor de omgeving

Mediterrane keuken

De mediterrane leefstijl wordt vaak genoemd als het gaat om gezond oud worden. In leFay wordt gekookt volgens de principes van de mediterrane keuken. Het zijn eenvoudige maaltijden met veel:

  • verse groenten en fruit van het seizoen
  • peulvruchten zoals bruine bonen en linzen
  •  olijfolie
  • noten en zaden
  • vis
  • kip
  • volkoren producten
  • met mate: rood vlees en melkproducten

Het Hotel

5 sterrenhotel

Adres: Via Angelo Feltrinelli, 136, 25084 Gargnano BS, Italië

Telefoon: +39 0365 241800

LeFay Resort

Wellness combineren met een citytrip?

Maak uw stedentrip extra voordelig met een citypass!

Citytrip naar MilaanOf een citytrip naar Venetie?