fbpx

Wellness in natuurlijke Grotta Palazzo Aminta, Stresa

Unieke locatie

gevestigd in een grot

6 Luxe behandelruimtes

Elk in een eigen stijl

Compleet af te huren

voor maximaal 10 personen

Ultieme onspanning

Om je energie in evenwicht te brengen

Lago Maggiore staat bekend om zijn pittoreske en fascinerende eilanden en spectaculaire botanische tuinen. Kleine steden worden verlevendigd door de elegantie van de vele aristocratische herenhuizen, waaronder Villa & Pallazo Aminta een zeer stijlvol wellness resort omringd door een weelderig park met uitzicht op de Borromeo Golf.

Grotta Palazzo Aminta

De natuurlijke grot die onder het hotel ligt is omgetoverd tot een wellness-ruimte in Taj Mahal sfeer. Deze Grotta Palazzo Aminta heeft muren van marmer, ingelegd met gouden patronen en prachtig, diffuus licht. Je vindt er een Turks bad, een ijswaterval, een ruimte met verschillende belevingsdouches en jacuzzi met kleurentherapie. Een bezoekje aan deze zeer luxe, maar kleine wellnessruimte is niet alleen toegankelijk voor de bezoekers van het hotel, maar ook voor gasten van buiten. Je kunt de Grotta ook 2 uur exclusief voor jezelf en je vrienden huren (maximaal 10 personen).

Spa en Wellness behandelingen

De filosofie van het wellnesscentrum van in Villa & Palazzo Aminta is gebaseerd op het in evenwicht brengen van energie door middel van massage, baden, gezond eten en ontspanning.

In de wellness ruimte kun je helemaal tot rust komen voordat je eventueel andere behandelingen ondergaat. De behandelingen die dit hotel aanbiedt zijn geïnspireerd op oude oosterse rituelen. Er zijn 6 luxe behandelkamers, die ieder in een eigen sfeer zijn ingericht.
Zo is er een speciale ruimte waar je een massage met behulp van golvend water, gecombineerd met kleurentherapie kunt ondergaan. Terwijl je op de behandeltafel ligt wordt je lichaam gemasseerd met warm, golvend water en orden de kleuren in de ruimte aangepast aan de energie die jij op dat moment nodig hebt. Ook is er een speciale Shiatsu ruimte waar behandelingen voor 2 personen gegeven worden.

Uiteraard zijn er nog veel meer behandelingen mogelijk die allen worden afgestemd op de klanten.

Het hotel

Overnachten kan ook: het luxe hotel biedt luxe kamers aan. Wil je iets bijzonders, boek dan de Liz Taylor Suite met uitzicht over het meer. Voor de gasten die niet gestrest willen raken door te lange tijd in de file: het hotel beschikt gelukkig over een helikopterservice.

Bijzonderheden:

De Beauty en Spa van het hotel is dagelijks geopend van 10 tot 20 uur. Wel even vooraf een afspraak maken. Telefoon: +39.0323.933 818.

Adres

Pallazo Aminta Beauty and Spa, Via Sempione Nord 123, 28838 Stresa, Italië.

Grotta Palazzo Aminta

Wellness combineren met een citytrip?

Maak uw stedentrip extra voordelig met een citypass!

Citytrip naar Milaan