fbpx

Baden in rode wijn in het Arabisch badhuis van Sevilla

Baden in rode wijn

Unieke ervaring

in centrum

In wijk Santa Cruz

N

Thermale baden

+ hamam

Arabische sfeer

Rustgevend

In de drukke, smalle straatjes van de wijk Santa Cruz vind je Aire de Sevilla (Banos Arabes Sevilla), een van de meest bijzondere cityspa’s in Spanje. Op de plaats waar voorheen een Indische onderkoning woonde, vind je nu een badhuis in Arabische sferen. De baden worden verlicht met prachtige Marokkaanse lampen en kaarsen.

Thermale baden

In de thermale baden draag je een zwemoutfit, het is handig om deze zelf mee te nemen. Maar mocht je dit vergeten zijn kan kun je deze kosteloos lenen. Gedurende 90 minuten kun je genieten van alle koude, warme of het baden of de hamam. Ook kun je in een zoutbad drijven in de gewelven van de 16e-eeuws kelder. En in het bubbelbad op de dak heb je een adembenemend uitzicht op de Kathedraal van Sevilla. In deze prachtige ambiance vind je niet alleen verfrissing bij warme, hete zomerdagen, maar je komt ook volledig tot rust als je moe bent van alle indrukken die je hebt opgedaan in Sevilla.

Baden in rode wijn

Er zijn diverse arrangementen bij te boeken zoals massages, aromatherapie behandelingen, maar heel bijzonder is de BAÑO DE VINO by ESDOR treatment, waarbij je jezelf letterlijk kunt onderdompelen in een bad van rode druiven. Het bad zelf is gemaakt van wit marmer en omringd door honderden lege wijnflessen. De ruimte wordt verlicht met tientallen kaarsen en is slechts voor 2 personen geschikt.
Na een lichaamsmassage van ongeveer 30 minuten neem je plaats in het wijnbad. Onder het genot van een glas wijn wordt je hoofdhuid gemasseerd. Bij deze behandelingen worden de positieve effecten van de Ribera del Duero druiven ten volle benut. De druivenvelletjes en het vruchtvlees bevatten zeer krachtige antioxidanten. Ze helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen, de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast hebben ze een positief effect op de bloedvaten, het hart en de lichaamshuid.  Het baden in een wijnbad kan vanaf 110 Euro p.p. en duurt ongeveer 150 minuten.

Baños árabes Aire de Sevilla. Calle Aire, 15. Sevilla

Reserveer online

T

Aire de Sevilla

Wellness combineren met een citypass

Maak uw stedentrip extra voordelig met een citypass!

Citytrip naar Sevilla