fbpx

Bierspa in Praag

Heerlijk ontspannen

Onbeperkt bier drinken in bad

100% privacy

Goed voor de huid

De Tsjechen houden van bier. Ze drinken bemiddeld het meeste bier per inwoner (144 liter per inwoner), zelfs meer dan de gemiddelde Duitser of Oostenrijker. Praag behoort tot één van de grootste Europese steden waar het bier het goedkoopste is.  Zo goedkoop, dat je zelfs in bier kunt baden.  Daarvoor ga je naar een Bier Spa. Trakteer jezelf op een warm bad vol kruidenextracten, biergist en hop. Revitaliseer je huid en ontspan het hele lichaam. En dat je tijdens het baden zo veel bier kunt drinken als je wil is natuurlijk ook leuk.

Lekker bubbelen in bier

Hoe werkt het?  De medewerkers van de Spa vullen een houten bierkuip met water van 35 tot 38 graden en voegen daar hop en mout aan toe. Het water bevat dus dezelfde ingredienten als waar bier van wordt gemaakt. Er zit alleen geen kooldioxide of alcohol in omdat dat geen gunstige uitwerking heeft op je lichaam.

Het bier in het bubbelbad bevat de extra’s die de huid nodig heeft in de vorm van hop (bevat essentiele olien), biergist (vitamine B) en antioxidanten. In combinatie met een lekker koud biertje in je hand terwijl je in het bad zit, kun je heerlijk relaxen.  Je knapt er echt van op als je een dag rondgelopen hebt in Praag!

Je hoeft niets mee te nemen, alles is in de Bier Spa aanwezig (handdoek, badjas, slippers). Als je wil mag je wel je eigen zwemkleding neenemen.  De Bier Spa garandeert 100% privacy, dat betekent dat er tijdens de behandeling niemand anders is, dan je eigen groepje. Na een korte uitleg vertrekt de medewerker en indien je hem of haar nodig hebt kun je bellen.

Reserveren en kosten

Vergeet niet om vooraf te reserveren via de website. Met 2 personen in 1 bierbad kost 100 Euro. Wil je alleen in een bierbad dan betaal je 70 Euro.

Reserveer op tijd

Reserveer op tijd via de website Pivnispa . Betaal meteen, want daarmee bevestig je de reservering.  Als je met 2 personen in één bubbelbad gaat zitten betaal je 50 Euro per persoon. Wil je alleen in een bubbelbad dan betaal je 70 Euro per persoon.

Adres

Beer and Wine Spa – Lázně Pramen Prague, Dejvická 255/18, 160 00 Praha 6, Tsjechië

Lázně Pramen Bier Spa Praag

Zoek hotels

Bestemming
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Uw wellness combineren met een citytrip?

Maak uw stedentrip extra voordelig met een citypass!

BEKIJK CITYPASSES