fbpx

Get spoiled in de spa van Ivanka Trump

In hartje Washington

Zeer luxe omgeving

N

Celebrity gevoel

Op loopafstand van Witte Huis

Na een verbouwing van 2 jaar a $200 miljoen is het oude postkantoor van Washington DC getransformeerd tot een Trumphotel. In september 2016 werd het hotel met 263 kamers aan de Pennsylvania Avenue in Washington DC geopend. In dit hotel is ook een Spa “by Ivanka Trump” gevestigd.

 

 

Waarom verbindt Ivanka Trump haar naam aan de Spa?

Ivanka Trump, dochter van de president en eigenaar van haar gelijknamige modemerk, geeft in haar  zelfhulpboek “Woman Who work” , vrouwen advies over hoe ze maximaal succes kunnen halen op alle gebieden van het leven. Volgens Ivanka is ontspanning ook erg belangrijk bij de zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling en dat zou de reden zijn waarom zij haar naam wil verbinden aan de Spa’s.

In werkelijkheid heeft Ivanka Trump gemakkelijk praten met haar netwerk, nanny’s en genoeg geld om alles te doen wat ze leuk vindt.  Het gevoel om te leven als rijke vrouw in een zeer luxe omgeving , verzorgd te worden door de beste beautyprofessionals en te genieten van de beste producten, dat zijn de associaties die veel vrouwen zullen hebben bij de merknaam Ivanka Trump. Dat is het gevoel dat de luxe spa oproept en dat is juist wat veel  vrouwen ook graag zouden willen.

Spa in Washington 

De Spa van Ivanka Trump is een intiem (lees klein) toevluchtsoord in het gigantische Trumphotel en biedt luxueuze Spa behandelingen die geïnspireerd zijn op rituelen van over de hele wereld. De behandelingen worden uitgevoerd met de cosmeticamerken Natura Bissé, Phytomer en Babor.  De spa beschikt over prachtig ingerichte behandelkamers , een fitnesscentrum met de nieuwste apparatuur, een manicure- en pedicure studio, en een ontspanningsruimte met een waterval. In deze ontspanningsruimte worden hapjes en drankjes geserveerd.

Mensen die de Spa bezocht hebben zijn over het algemeen lovend over het professionaliteit van de medewerkers die de behandelingen uitvoeren. De Spa trekt vooral de aandacht door de merknaam van Ivanka Trump. Wat let je? Voel je even de rijkste vrouw van de wereld en get spoiled!

 

 

Adres:

The Spa by Ivanka Trump
1100 Pennsylvania Ave NW,
Washington, DC 20004, Verenigde Staten

Bel voor een afspraak (202) 868-5180

 

 

 

Ivanka Trump Spa